Toimitusehdot

Yleistä

Täällä tukkuverkkokaupassa tuotteiden hinnat on kerrottu ilman alvia, laskulla hintoihin lisätään alv 24%. Meillä ei ole minimitilausmääriä, voit tilata ihan millaisia määriä vain. Jos olet uusi asiakas, kokeile pienellä määrällä ja tilaa myynnin mukaan lisää. Kerro liikkeesi asiakaskunnasta niin kerromme, mitkä tuotteet sopisivat juuri teille. Ei pientoimituslisiä eikä laskutuslisiä. Tuotteet eivät ole missään lajitelmissa vaan kaikki myydään yksittäin, ellei toisin mainita. Valmistus meillä on Virossa kolmessa verstaassa. Uusi Suomen luonto -muistipeli, visakoivuiset muumituotteet ja maatilapalapelit ovat Suomessa tehtyjä. Muumi-screen cleaner on tehty Kiinassa. Miekat, kilvet, pyssyt, vaappuankat ja pandapalapelit tulevat Unkarista.

Toimituskulut ja toimitustapa

Maksutapana tässä verkkokaupassa on laskutus. Yleisimmin lasku on paketissa tavaran mukana. Ilmoittele jos haluat sen sähköpostilla tai jos haluat verkkolaskun. Toimituskulut toteutuneen mukaan. Toimitustapa on asiakkaan toiveiden mukainen. Postin ovelle-pakettia käytämme eniten, koska se tuntuu olevan monelle kätevä tapa ja Postin ovelle-paketit toimivat hyvin; ovat pääsääntöisesti aina seuraavaksi päiväksi klo 14 mennessä jakelussa.

Nouto varastolta

Voit halutessasi noutaa tuotteen suoraan varastolta. Varasto on Jyväskylän Nenäinniemessä, osoite on Masonrinne 7, 40520 Jyväskylä. Soittele tai laita sähköpostia niin sovitaan aika, että olen paikalla.

Toimitusaika

Tilauksesi lähtee varastoltamme viimeistään 1-2 arkipäivän sisällä. Sesonkiaikoina kuten esimerkiksi joulun aikaan tai silloin, kun Tmi Isoisän Puulelut on messuilla, toimituksissa saattaa olla ruuhkaa mutta ilmoitamme pitkittyneestä toimitusajasta aina sähköpostilla. Mikäli tuotteellasi on kiire, pyytäisimme ilmoittamaan siitä asiakaspalveluumme info@isoisanpuulelut.fi. Mikäli tuote jostain syystä loppuu varastostamme, ilmoitamme siitä asiakkaalle välittömästi.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai on toimitettu väärä tuote, ilmoita välittömästi osoitteeseen info@isoisanpuulelut.fi.  Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio myös Postille.

Tukkumessut

Vuosittain osallistumme 2-3 tukkumessuille. Yleensä messuohjelmaan kuuluu SisLa-messut Helsingissä kaksi kertaa vuodessa ja Erikoismessut Rovaniemellä lokakuussa. Ilmoittele ajoissa niin otan tilauksesi mukaan messuille jos haluat noutaa sen messuilla käydessäsi.

Ilmainen kaiverrus

Meiltä saa soveltuviin tuotteisiin ilmaisen nimikoinnin polttokynällä. Kysy! Esimerkkinä ’Lapland Finland+vuosiluku’ pikkuporoon tai miekkaan tai ’Helsinki Finland+vuosiluku’ hyrrään tai muuhun tuotteeseen. Moni liike tai museokauppa ovat halunneet oman nimikoinnin.

Missä Isoisän Puulelut valmistetaan:

Suomessa: 

-Suomen luonto -muistipeli + eläinlotto

-Puinen kotimainen maatilapalapeli (valmistaja Johan Oy, ostin heiltä koko loppuvaraston, siitä edullinen tukkuhinta 2,20 alv 0%)

-Visakoivuiset Muumi-avaimenperät ja -magneetit

-Nukkekodin räsymatot (Toimintakeskus Passeli Jyväskylässä)

-Plastexin kotimainen hiekkaämpäri (Plastex Oy, Lohja)

Unkarissa:

-Miekat, kilvet, pyssyt, panda- ja traktori-palapelit, vetoankat

Kiinassa:

-Helmitaulu, ritsat, Muumi-puhdistusliina

Eestissä:

Kaikki muut tuotteet mitä ei tässä ylempänä ole mainittu.

 

Muuta:

Kaikki Muumituotteemme ovat laillisia lisenssituotteita © Moomin Characters ™. Muumilisenssin haltija on Tmi Isoisän Puulelut.